Blog community

Blog Brains / Blog community

Blog Brains, de grootste blog community van Nederland!

Werk samen met onze blog community!

Tegenwoordig kun je er niet meer omheen: influencer marketing is een serieuze branche geworden. De influencer marktplaatsen schieten als paddenstoelen uit de grond, maar Blog Brains is nog steeds de grootste blog community van Nederland die een full-service ervaring biedt! Met meer dan 1350 bloggers in ons netwerk en honderden verschillende opdrachtgevers vinden we altijd de perfecte match! En elke dag komen hier weer nieuwe bloggers en toffe opdrachtgevers bij.

Blog community? Hoe werkt dat dan?

Met Blog Brains richten we ons voornamelijk op de online vindbaarheid. Als je je als opdrachtgever aanmeldt maken we een strategie voor je op basis van onze gratis analyse. De bloggers schrijven creatieve blogartikelen voor jouw onderneming op basis van de juiste trefwoorden. Hierdoor verhogen we niet alleen je positie in de zoekmachines, maar ook je naamsbekendheid en de traffic naar je website neemt toe en uiteindelijk wordt de conversie verhoogd.

Alle aangemelde bloggers zijn gescreend en onderverdeeld in 28 categorieën en 5 levels. We werken met vaste prijzen per blog level, zodat we snel kunnen schakelen. Dit is natuurlijk voor beide partijen ontzettend handig!

Kortom: voor opdrachtgevers is Blog Brains een makkelijke en effectieve manier om producten of diensten onder de aandacht te brengen en bloggers kunnen geld verdienen met hun blog!

Sluit je aan bij onze blog community!

Heb jij een leuke blog waar je elke week veel aandacht en liefde aan besteed? Dan wil je hier waarschijnlijk ook graag wat geld mee verdienen. Als je je aanmeld bij onze blog community ontvang je regelmatig relevante, betaalde opdrachten in je mailbox. Je hoeft voortaan dus geen moeite en tijd meer te steken in het zoeken naar opdrachten, want die hebben wij al voor je gevonden!

Blog Brains is opgericht met de intentie om bloggers en opdrachtgevers met elkaar te matchen. Als blogger ben je waarschijnlijk regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe samenwerkingen en onderwerpen om over te schrijven. Wanneer je geld wil verdienen met je blog en zelf niet op zoek wil naar opdrachten dan biedt de Blog Brains blog community de oplossing!

Bij jouw aanmelding kun je aangeven over welke categorieën jij schrijft. Hierdoor ontvang je alleen opdrachten die bij jouw blog passen, maar jij bepaalt zelf waar jij over wil schrijven en kunt 100% creatief zijn. We need your brain power!

Vragen? Neem gewoon even contact op!