Blog schrijven en geld verdienen?
Meld je aan bij Blog Brains!

Meld je aan!

Wil jij met blogs schrijven geld verdienen?

Hoe kun je nu met een blog schrijven geld verdienen? Als blogger weet je waarschijnlijk dat dit vaak niet zo makkelijk is als het lijkt. Opdrachtgevers zoeken, lange pitches schrijven, over de prijs onderhandelen en ga zo maar door. Veel werk en dan krijg je weer die opdracht niet. Niet bij Blog Brains, het grootste blog netwerk van Nederland dat bloggers en opdrachtgevers met elkaar in contact brengt! Wij zijn een full service platform en regelen dit allemaal voor je terwijl je baas blijft over je eigen blog.

Hoe we dat doen? Simpel!

Nadat je je hebt aangemeld als blogger, social influencer en/of gastblogger gaan we kijken of je in ons profiel past. Is dat het geval, dan heten we je van harte welkom bij Blog Brains! Vanaf nu kun je met blogs schrijven geld verdienen! Je zult nu regelmatig onze pitch ontvangen met de leukste onderwerpen om over te schrijven. Je hoeft hier alleen maar met een korte motivatie op te reageren en wij doen de rest! We bepalen vooraf in welke categorie je blogt zodat je opdrachten ontvangt die in jouw straatje passen. Toch niet helemaal je ding? No worries, we garanderen je totale vrijheid! Je reageert dan gewoon een keertje niet en wacht tot je de volgende opdracht ontvangt.

Voor elk geschreven blogartikel ontvang je natuurlijk  snel een vergoeding op je bankrekening! Bij Blog Brains hoef je ook niet te wachten tot de opdrachtgever jouw blog heeft goedgekeurd voordat je betaald krijgt. Beter toch? Welk bedrag je voor je blogartikel ontvangt is afhankelijk van je level. Hoe beter je blog, hoe meer je verdient. Je kunt ook in een hoger level terecht komen, dan stijgen je inkomsten! Wel zo eerlijk toch!?

Ik ben blogger

Heb jij een toffe blog en wil je daarmee geld verdienen?
Ja, vertel mij meer!

Ik ben opdrachtgever

Je online vindbaarheid verbeteren door samen te werken met 1600+ bloggers?
Ja, dat wil ik!

Hoe opdrachtgevers geld verdienen via Blog Brains?

Blog Brains zorgt voor sterke samenwerkingen tussen bloggers en opdrachtgevers. Op basis van onze gratis analyse bepalen we een strategie om de online vindbaarheid en zichtbaarheid van je onderneming te verbeteren. Dit doen we door middel van samenwerkingen met echte, relevante bloggers.

Naast organisch beter vindbaar worden neemt je naamsbekendheid (exposure) toe. Ook is de kans op meer traffic naar je website groot en, hoewel dit geen harde belofte is, neemt ook je conversie toe.

Dit kan op 2 manieren:

  1. bezoekers van het blogartikel worden getriggerd om bij jou te kopen
  2. de linkwaarde van de blogs zorgen ervoor dat jouw website hoger terechtkomt in de zoekmachine. Dit leidt tot meer conversies.

De aangesloten bloggers creëren unieke content voor jouw producten of diensten en schrijven als onafhankelijk persoon. Hierdoor stralen ze vertrouwen uit naar hun volgers die in het blogartikel lezen over jouw merk. Onze 1600+ bloggers zijn onderverdeeld in 28 categorieën waarvan er altijd wel een aantal bij jou passen! We pitchen jouw opdracht op basis van duidelijke voorwaarden. De meest relevante en enthousiaste bloggers worden uitgekozen om te schrijven.

Voor opdrachtgevers is Blog Brains een makkelijke en effectieve manier om producten of diensten onder de aandacht te brengen en bloggers kunnen geld verdienen met hun blog!