Blogger gezocht

Blog Brains / Blogger gezocht

Blogger gezocht?
Blog Brains heeft er meer dan 1350!

Blogger gezocht? Meld je aan bij Blog Brains!

Wil jij jouw online vindbaarheid verbeteren? Of meer exposure krijgen voor  jouw producten of diensten? Dan ben je bij Blog Brains aan het juiste adres! Met ons grote en gevarieerde netwerk van meer dan 1350 bloggers zit er altijd een geschikte blogger voor jouw bedrijf tussen! Onze bloggers creëren voor jouw bedrijf unieke teksten over het door jou bepaalde onderwerp. Door samen te werken met Blog Brains bereik je niet alleen meer exposure, traffic en eventueel conversie, maar juist ook een hogere positie in de zoekmachine!

Bloggers gezocht? Blog Brains heeft meer dan 1350 bloggers in het netwerk!

Blog Brains is het grootste SEO Driven Influencer Marketing platform van Nederland en België! Wij waren de eerste met deze aanpak en uiteraard zijn er al copy cats actief! But… nothing beats the original!

Het grote voordeel van Blog Brains is dat wij geen doe-het-zelf platform zijn. We kiezen voor een persoonlijke aanpak en bieden een full service ervaring. Dit is voor beide partijen fijn, want als blogger hoef je je alleen nog maar bezig te houden met wat je het allerleukste vindt: blogartikelen schrijven! Je hoeft geen tijd meer te besteden aan het zoeken van opdrachten, onderhandelen en prijsafspraken maken. Klinkt goed toch?!

Als opdrachtgever heb je misschien zelf al vaker naar bloggers gezocht. Dan weet je ook dat hier ontzettend veel tijd en moeite in zit. Door samen te werken met Blog Brains hoef jij voortaan niet meer zelf op zoek te gaan naar bloggers, geen losse deals meer te sluiten en alle artikelen te controleren. Dit nemen wij allemaal voor je uit handen!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of meld je aan bij Blog Brains en start de ervaring!

Focus op vindbaarheid

Natuurlijk wil je het maximale uit je influencer campagne halen. Daarom beginnen wij met het maken van een gratis (SEO) analyse. Op basis van deze analyse maken we een plan van aanpak dat binnen jouw budget past. Omdat we gespecialiseerd zijn in Internet Marketing kunnen we voor jou de juiste mix van bloggers leveren, zodat je naast outreach, vooral je vindbaarheid verhoogt.

Bekijk hier onze cases om te zien wat voor resultaten dat op kan leveren!

Hoe werkt het?

Al onze bloggers zijn gescreend en ingedeeld in één van de 5 blog levels en 28 verschillende categorieën. Om de bloggers enthousiast te maken voor jouw opdracht schrijven wij kosteloos een pitch. Deze pitch zetten we uit onder vooraf geselecteerde, relevante bloggers. Zij kunnen zich vervolgens aanmelden voor de opdracht. Na ongeveer 5 tot 7 dagen hebben we altijd voldoende enthousiaste aanmeldingen binnen en kunnen we een blogger selectie gaan maken. Wij zetten al jouw wensen op papier en geven dit door aan de geselecteerde bloggers. Zij krijgen vervolgens 14 dagen de tijd om het blogartikel te schrijven en plaatsen. Wij controleren alles en pas na onze goedkeuring mogen de artikelen online. Zodra alle gecontroleerde blogartikelen  online staan leveren wij ze aan je op. Mocht je graag nog iets aangepast zien, dan is dat natuurlijk geen probleem!

Meld je hier aan als opdrachtgever en ervaar het Blog Brains concept zelf!