Samenwerken als opdrachtgever

Blog Brains brengt vraag en aanbod bij elkaar!

Blog Brains is dé schakel tussen bloggers en influencers en bedrijven en merken! Met meer dan 1200 bloggers zijn wij in staat om in korte tijd veel kwalitatieve bloggers voor jouw merk, actie of promotie te vinden! We zijn geen onpersoonlijk, digitaal platform, want we houden van persoonlijk contact. We leren elkaar dus kennen, we spreken af en we mailen elkaar omdat we een relatie willen opbouwen.

Blog Brains: relevant, snel, secuur, schaalbaar en persoonlijk!

Voordelen

Relevant, snel, secuur, schaalbaar, betaalbaar en…het werkt!

We werken relevant met 28 categorieën! We selecteren en screenen elke samenwerking handmatig en persoonlijk voor elke opdracht. Blog Brains werkt snel, secuur en we controleren alles! Omdat we met levels werken is Blog Brains schaalbaar, kunnen we snel schakelen en tientallen opdrachten tegelijk aan!

Wil je naast een blogsamenwerking een product laten reviewen? Geen probleem. Leuk, doen we graag!

Categorieën

Relevantie als leidraad!

Zoek je een blogger of social influencer in een bepaald vakgebied? Al onze partners zijn relevant ingedeeld, we kennen hun interesses en motivatie om samen te werken met ons. Met 28 categorieën zoals fashion, ondernemen, beauty, DIY of Food zit er altijd de juiste partner bij! Relevant werken is van belang maar we kijken naar veel meer, onze Brain Box doet het werk! Meld je bureau vandaag nog aan!

Heb je nu al een concrete opdracht dan matchen we deze graag aan onze database en ontvang je een maatwerkvoorstel. Alles gericht op resultaat, verhogen van ranking, traffic en conversie!

Dit zijn de Blog Brains categorieën

FashionLifestyleBeauty Mama
OndernemenTechniekKinderenWonen
HealthReizenFoodFotografie
Sport & FitnessNieuwsGamingICT
DierenTuinMuziekAuto
Marketing, social & salesAlles voor mannenCadeau & TipsDIY
GadgetsKunst & cultuurDuurzaamheidNatuur & Milieu

Brain Box

De slimste “medewerker’ van Blog Brains!

Blog Brains werkt snel, relevant, schaalbaar, gestructureerd en kan veel samenwerkingen tegelijk verwerken. Dit is alleen mogelijk als je gestandaardiseerd werkt. Onze leidraad hierin is de Brain Box. Dit algoritme is een slimme tool waarmee we onze partners (bloggers, gastbloggers en influencers) beoordelen op heel veel parameters. De Brain Box bepaalt het level en daarmee de vergoedingen die je als opdrachtgever betaalt voor samenwerkingen! Meer weten? Schrijf je vrijblijvend in!

Onze werkwijze is uniek, snel, duidelijk en persoonlijk. Niet voor niets hebben veel bureaus in Nederland al een samenwerking met Blog Brains.

Level

Onze levels bepalen de prijs!

Als de Brain Box zijn werk heeft gedaan is het level van de partner bekend. Het level bepaalt de prijs die je betaalt voor een samenwerking. Deze werkwijze zorgt voor schaalbaarheid, snelheid van werken en duidelijkheid voor alle partijen. Je weet namelijk vooraf al wat een samenwerking met een bepaald level gaat kosten. Omdat levels erg belangrijk zijn binnen ons concept kun je er hier meer over lezen. Wil je onze tarieven weten? Schrijf je dan in!

Pitch

Heb je een opdracht? Dan pitchen we deze relevant!

Als opdrachtgever meld je elke opdracht apart aan. Je geeft akkoord op de de pitch en wij hebben een goed beeld van je verwachtingen en doelen. Nu is het onze taak om partners voor je te vinden! Geloof ons, dat lukt! Wij sturen onze maatwerk pitch naar de juiste, hand geselecteerde partners. Vervolgens maken we een keuze uit de aanmeldingen en matchen we de juiste partners aan de opdracht.

Op de hoogte blijven?

Voordelen partners

 • Zelf ​opdrachten ​kiezen
 • ​Eigen ​creatieve inbreng
 • Frequent ​opdrachten ontvangen​
 • Persoonlijk contact
 • Jij levert snel
 • Wij belonen snel

Voordelen opdrachtgevers

 • Bespaar tijd
 • ​Vaste prijzen
 • Korte levertijden
 • +1000 partners
 • ​100% gescreend
 • Zeer effectief
Menu