FAQ

De aanmeldprocedure

Aan welke criteria moet mijn blog voldoen?

Bijna iedere blogger kan beginnen met een samenwerking met Blog Brains. Wij zullen je blog beoordelen met onze Brain Box. We kijken naar verschillende aspecten en parameters. Vanuit deze beoordeling word je ingedeeld in het level Newbie, Talent, Wizard, Genius of Elite. Iedere blogger kan zich aanmelden, beginnend of ervaren! In het proces daarna wordt bekeken hoe we kunnen samenwerken.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen nimmer aan derden verstrekt worden.

Wat gebeurt er nadat ik mezelf heb aangemeld?

Na inschrijving via de website ontvang je een e-mail met een link en wachtwoord naar een beveiligd questionnaire. Via dit formulier willen we graag wat meer informatie van je ontvangen, bijvoorbeeld over de categorie waarin je blogt en het bereik dat je hebt via je blog en social media. Wanneer we deze gegevens van je hebben ontvangen zullen we bekijken of je bij Blog Brains past.

Je bent Blog Brainer, wat nu?

Hoe vaak kan/moet ik een blog schrijven?

Laten we voorop stellen dat we je tot niks verplichten! Jij schrijft wanneer jij wilt! Wij zullen ervoor zorgen dat je regelmatig “pitches” ontvangt waaruit jij kunt kiezen. Spreken de onderwerpen je niet aan of heb je even geen tijd? Geen probleem, dan kies je toch gewoon de volgende opdracht!

Hoeveel verdien ik met een artikel?

Na je aanmelding zullen we je indelen in een level (Newbie, Talent, Wizard, Genius of Elite). Aan de hand van je level wordt bepaald hoeveel jij kunt verdienen met een post. Is je blog gegroeid sinds je lid bent geworden van Blog Brains? Dan kom je uiteraard in een hoger level terecht en ga je meer verdienen.

Wanneer word ik uitbetaald?

Nadat je het blogartikel hebt geplaatst zullen wij deze beoordelen. Voldoet het artikel aan de eisen dan betalen we je binnen 14 dagen uit. Je dient wel een kwitantie in te vullen. Deze leveren wij je aan.

Aan welke vereisten moet een artikel voldoen?

De blog die je plaatst moet aan een aantal aspecten voldoen:
– Minimaal 350 woorden lang;
– Er dienen verwijzende links geplaatst worden naar de opdrachtgever;
– De blogpost moet minimaal 2 jaar op je blog blijven staan.

Hoeveel tijd heb ik om een artikel te schrijven?

Wij willen natuurlijk graag dat het artikel zo snel mogelijk geplaatst wordt nadat je de opdracht hebt aangenomen. Onze voorkeur gaat uit naar maximaal 14 dagen. Het voordeel voor jou is natuurlijk: hoe sneller je plaatst, hoe sneller je uitbetaald krijgt!

Veelgestelde vragen door opdrachtgevers

De aanmeldprocedure

Hoe kan ik opdrachtgever worden bij Blog Brains?

Blog Brains werkt samen met PR bureaus en Marketing bureaus. Webshops en websites die niet met een marketingpartner werken kunnen zich ook aanmelden. We hanteren een relatief streng beleid.

Schrijven bloggers over elk product of dienst?

Op zich valt er over ieder product of dienst wel iets te schrijven! Helaas zijn er populaire en minder populaire onderwerpen. Hierdoor kan het zijn dat bij bepaalde onderwerpen een lagere respons is of dat Blog Brains ervoor kiest jouw opdracht niet te pitchen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen nooit aan derden verstrekt worden.

Wat gebeurt er nadat ik mezelf heb aangemeld?

Na je aanmelding zul je een e-mail van ons ontvangen met een link en wachtwoord naar een beveiligd formulier. Via dit formulier willen we graag wat meer informatie van je ontvangen, bijvoorbeeld over de producten of diensten die je verkoopt en de categorie waarin je een blogger zoekt. Wanneer je bedrijf bij Blog Brains past zullen we persoonlijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Je bent opdrachtgever, wat nu?

Wat kost een blogartikel?

De kosten van een blogartikel zijn afhankelijk van verschillende aspecten. De bloggers zijn ingedeeld in 5 levels. Aan elk level hangt een prijs. Naarmate het level hoger is neemt de kwaliteit, en daarmee de prijs, toe. Meld je aan als opdrachtgever om meer over de tarieven te leren.

Hoe verloopt de betalingsprocedure?

Als er bekend is met welke blogger(s) jouw bedrijf een match heeft, is het tarief ook bekend. Dit tarief zal dan aan je worden doorberekend.

Hoeveel blogartikelen kan ik per keer kopen?

Wij proberen ons netwerk zo groot en gevarieerd mogelijk te houden. Hierdoor is het mogelijk om wekelijks meerdere blogartikelen te kopen.

Wat is de levertijd?

Wij proberen altijd zo snel mogelijk te leveren echter hebben we met veel individuele personen te maken. Ga er daarom niet vanuit dat dit een snelle dienst is. Succes en kwaliteit zijn het allerbelangrijkst en snelheid is hier ondergeschikt aan.

Kan ik uit diverse bloggers kiezen?

Nee, wij zullen aan de hand van de door jou ingevulde gegevens kijken met welke bloggers je de beste match hebt. Hierdoor optimaliseren we het effect van de geplaatste artikelen, zodat jij het meeste rendement haalt uit je investering!

Wanneer zie ik het blogartikel?

Direct als de post / het artikel opgeleverd is sturen we de link naar je door.

Het artikel is niet naar mijn zin!

Als het artikel niet naar je zin is zullen we i.s.m de opdrachtnemer trachten het artikel zo aan te passen totdat je tevreden bent.

Op de hoogte blijven?

Twijfel je nog of Blog Brains iets voor jou is? Geen probleem.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Voordelen partners

 • Zelf ​opdrachten ​kiezen
 • ​Eigen ​creatieve inbreng
 • Frequent ​opdrachten ontvangen​
 • Persoonlijk contact
 • Jij levert snel
 • Wij belonen snel

Voordelen opdrachtgevers

 • Bespaar tijd
 • ​Vaste prijzen
 • Korte levertijden
 • +1000 partners
 • ​100% gescreend
 • Zeer effectief
Menu