Gastbloggers gezocht? 
Onze gastbloggers: dé oplossing voor jouw tijdgebrek

Help mij met gastbloggen

Bloggen kost me teveel tijd!

Je weet dat het noodzakelijk is, maar het kost je zoveel tijd. Klopt hè? Wil je graag je bezoekers voorzien van up-to-date informatie, je content marketing doelstellingen behalen maar heb je weinig tijd om je hierop te focussen? Blog Brains levert de beste gastbloggers die artikelen schrijven over relevante informatie voor jouw branche!

De definitie van een gastblogger

Om goed te begrijpen wat een gastblogger is, is het belangrijk om te weten wat een blogger is. Een blogger is iemand die schrijft over persoonlijke gebeurtenissen of ervaringen op een eigen webpagina. Een blogger bepaalt zelf wat voor informatie hij of zij wil delen met hun publiek. Dit is ook het geval als ze met Blog Brains samenwerken. Wij geven ze alleen richtlijnen mee welke zij in hun achterhoofd houden tijdens het schrijven. Op die manier kunnen ze hun eigen schrijfstijl aanhouden en behoudt het blogartikel authenticiteit. Dat laatste geldt ook zeker voor gastbloggers.

Wat is dan het verschil? Gastbloggers bloggen niet voor hun eigen blogpagina, maar schrijven blogartikelen op jouw persoonlijke website. Het inzetten van een gastblogger zorgt er dus voor dat jouw personeel zich kan blijven focussen op jullie core business, terwijl je er tegelijkertijd voor zorgt dat jouw zakelijke blog voorzien wordt van nieuwe informatie die je bezoekers triggert om terug te komen. Ze weten dat ze veel kennis kunnen vergaren op jouw zakelijke blog en zullen op hun beurt deze informatie weer delen, waardoor je een steeds sterkere speler in jouw branche wordt. Niet alleen omdat lezers zien dat je verstand hebt van zaken, maar ook Google neemt je een stuk serieuzer.

Nu klinkt dit principe misschien niet zo ingewikkeld, maar het vinden van de juiste gastblogger brengt best wat werkzaamheden met zich mee. Denk aan het contacteren, (prijs)afspraken maken, opdrachten uitleggen en het controleren van de blogartikelen (ook SEO-technisch). Ook hier geldt weer: je houdt je personeel liever bezig met de werkzaamheden van je core business. Hoe zorg je er dan voor dat je zakelijke blog up-to-date blijft? Laat dat nou net onze expertise zijn!

De oplossing: gastbloggers van blog brains!

Al vaak naar een gastblogger gezocht, maar nog niet de juiste gevonden? Of is dit concept helemaal nieuw voor je en besteed je de zoektocht naar de ideale kandidaat voor je gastblog graag direct uit? Schakel ons dan in! Wij weten door onze jarenlange ervaring precies waar we op moeten letten bij het matchen van een gastblogger aan een zakelijke blog en hebben meer dan 1600 bloggers in ons bestand!

Ik ben blogger

Heb jij een toffe blog en wil je daarmee geld verdienen?
Ja, vertel mij meer!

Ik ben opdrachtgever

Je online vindbaarheid verbeteren door samen te werken met 1600+ bloggers?
Ja, dat wil ik!