Ik zoek bloggers

Relevante bloggers, gastbloggers of influencers vinden!

Influencer marketing is hot! Zelf op zoek gaan naar bloggers, gastbloggers of social influencers kost veel tijd en moeite. En hoe weet je zeker dat het op de juiste wijze wordt uitgevoerd zodat je er optimaal van profiteert? Heb je de kennis en de tijd? Dan moet je je daar zeker mee bezighouden! Veel internet marketing bureaus hebben daar echter te weinig tijd voor. Blog Brains wel! We zijn daarbij niet over één nacht ijs gegaan. Elke partner is gescreend door onze Brain Box en werkt volgens onze richtlijnen.

Meld je bureau vandaag nog aan en start een samenwerking!

Blogger outreach

Bereik honderden bloggers met één muisklik!

Zelf op zoek gaan naar bloggers kost veel tijd. Je moet ze allemaal individueel contacteren, afspraken maken, de opdracht uitleggen en ga zo maar door. Als het werk geleverd is moet je alles controleren om te zien of het juist en conform afspraak is uitgevoerd. Niet doen…schakel gewoon Blog Brains in!

Blog Brains heeft het netwerk, de relaties, de kennis, de tijd en de techniek in huis om dit goed, snel en secuur voor je te regelen!

De beste kwaliteit

Volledig gescreend, relevant en tegen een vaste prijs!

Om relevant, schaalbaar, snel en gestructureerd samen te kunnen werken hebben we relevante categorieën en levels gecreëerd. Ons doel is om jouw opdracht relevant en tegen een vaste, vooraf overeengekomen prijs, aan te bieden. Onze partner bepaalt zelf of er over jouw product of dienst geblogd gaat worden. Blog Brains denkt mee maar de uiteindelijke keuze ligt bij de blogger!

Met wie willen we samenwerken?

We zijn selectief!

Niet alleen qua influencers zijn we selectief! Blog Brains werkt graag met professionals zoals online marketing bureaus en PR bureaus. Opdrachtgevers die snappen dat Blog Brains echt werkt! Wij beschikken over meer dan 1200 bloggers en social influencers die staan te trappelen om samen te werken.

Wij bieden een project pas aan als wij menen dat er een match is. Na de pitch wordt de samenwerking 100% vrijwillig gekozen door onze partners. Je kunt veel aanwijzingen en sturing geven, maar geen teksten aanleveren. Elke partner creëert zelf unieke content rondom jouw product of dienst. Altijd in zijn of haar eigen woorden! Op een eigen blog of als gastblogger.

Maatwerk?

Op zoek naar blogger outreach van specifieke bloggers of social influencers? Geen probleem!

We leveren graag maatwerk en gaan op zoek naar de juiste partijen voor jouw project! Wij vinden de juiste blogger, social influencer of gastblogger voor je en completeren je internet marketing en social media strategie. Door als PR of internet marketingbureau een samenwerking aan te gaan met ons wordt er actief content gecreëerd rondom een website, fungeert het als een nieuw kanaal voor exposure en word je succesvoller op internet.

Op de hoogte blijven?

Voordelen partners

 • Zelf ​opdrachten ​kiezen
 • ​Eigen ​creatieve inbreng
 • Frequent ​opdrachten ontvangen​
 • Persoonlijk contact
 • Jij levert snel
 • Wij belonen snel

Voordelen opdrachtgevers

 • Bespaar tijd
 • ​Vaste prijzen
 • Korte levertijden
 • +1000 partners
 • ​100% gescreend
 • Zeer effectief
Menu