Influencer marketing

Blog Brains / Influencer marketing

Influencer marketing

Blog Brains, SEO Driven Influencer Marketing!

De term Influencer Marketing is een breed begrip en werd in eerste instantie ingezet om nieuwe doelgroepen te bereiken en daarvan het gedrag te beïnvloeden. Nu is het vergroten van exposure, traffic naar je website en conversie natuurlijk nog altijd belangrijk, maar er is meer. Blog Brains voegt hier nog een vierde, maar zeker niet onbelangrijke, aan toe. Sterker nog, wij geloven zelfs dat dit dé succesfactor is van influencer marketing: online vindbaarheid.

Online vindbaarheid is namelijk de enige van de vier die erg precies gemeten kan worden. Je kunt op die manier goed inschatten welk budget je nodig hebt voor welke uitkomst. Blog Brains combineert dus “standaard” Influencer Marketing met SEO! Een slimme manier om bekendheid te creëren en meteen je organische ranking te verbeteren. Blog Brains is de eerste en beste partij die op deze manier IM inzet! Meer weten? Bel of mail ons!

SEO Driven Influencer Marketing via Blog Brains!

Blog Brains legt bij Influencer Marketing dus specifiek de nadruk op bloggers. Vaak ligt de focus op outreach (bereik) maar er is zo veel meer! Bij traditionele IM gaat het om de invloed van de personen zelf. Bij Blog Brains ook, echter hebben we ons netwerk, van meer dan 1350 bloggers, veel verder in beeld en weten we dat er meer is dan alleen exposure!

Blog Brains kijkt naar het totale profiel middels het Brain Box algoritme en zet bloggers ook SEO technisch in. Door ons een kosteloze analyse te laten maken van je websiteprofiel weten we wie we moeten inzetten, met welk level en met welke frequentie. We leggen het graag persoonlijk uit!