Over ons

Over Blog Brains

In de zoektocht naar de beste vorm en kwaliteit van content marketing, de behoefte van internet marketeers aan de juiste aandacht van influencers en de vraag naar unieke, kwalitatieve content rondom een website is Blog Brains ontstaan.

Blog Brains is een influencer marketing concept dat anders is dan anderen, vernieuwend, schaalbaar en erg gestructureerd is. De wijze van samenwerking met bloggers is anders, het verdienmodel is gebaseerd op heldere afspraken en we geven bloggers, Instagrammers en social influencers van ieder niveau een kans om te scoren met zijn of haar inspanningen.

Blog Brains is geen geautomatiseerd platform waarbij de blogger moet bieden om te mogen posten. Wij bieden de opdrachtgevers de mogelijkheid om met bloggers samen te werken en niet andersom! Tevens geloven we in persoonlijk contact. Mensen doen uiteindelijk zaken met mensen! We willen onze opdrachtgevers koppelen aan de beste en meest relevante bloggers met het meeste rendement voor beide partijen.

Over Kristel

Hi, ik ben Kristel, leuk om je hier (digitaal) te ontmoeten! Als je je hebt aangemeld bij Blog Brains zullen we elkaar ongetwijfeld spreken. In principe regel ik alles achter de schermen bij Blog Brains. Van het beoordelen van blogs, persoonlijk contact, het checken van blogartikelen tot het contact met opdrachtgevers en opdrachten uitzetten.

Ik word blij van het samenbrengen van bedrijven met de juiste bloggers en social influencers. Samen tot toffe, creatieve samenwerkingen komen, dat is wat ik het liefste doe! Daarnaast ben ik ook gek op lekker eten (voornamelijk sushi en chocolade), schoenen, internet, mode en natuurlijk urenlang (blogs) lezen en bloggen! Naast mijn werk bij Blog Brains run ik het modemerk Treasure label en schrijf ik ook op mijn eigen blog: Styled by Kris. Druk, druk, druk dus, maar ik kan wel mooi zeggen dat ik de 2 leukste banen ter wereld heb 😉

Over Pien

Hi, ik ben Pien! Ik help Kristel en Kamiel met verschillende soorten taken bij Blog Brains. Zo ondersteun ik Kristel bij het persoonlijk contact met alle bloggers en opdrachtgevers, uitzetten van opdrachten en het checken van alle blogartikelen. Maar ik zal me ook bezighouden met wat technische zaken achter Blog Brains, waarmee ik Kamiel ondersteun.

Ik ben geïnspireerd geraakt door vele bloggers die ik voorbij zie komen, hierdoor krijg ik veel inspiratie en zelfs zin om ook een eigen blog te gaan starten. Dit maakt mij echt vrolijk! Daarnaast maken sporten, shoppen, de zon en het lekkere eten van mijn moeder mij heel gelukkig. Tot snel!

Over Kamiel

Hi, ik ben Kamiel! Ik ben de oprichter van Blog Brains en hou me vooral bezig met het verbeteren van het concept en met het vinden van nieuwe opdrachtgevers. Bij deze laatste probeer ik mooie opdrachten te vinden.

Het Blog Brains concept is door mij in 2015 bedacht en ik heb het uitgewerkt tot wat het nu is. Kristel is hierin mijn steun en toeverlaat! Klaar zijn we allerminst want ik heb nog veel ideeën, ambities en ik wil graag verder automatiseren zodat het nog aantrekkelijker wordt voor iedereen. Ik zit sowieso niet stil want ik heb, naast Blog Brains, ook nog een drie andere bedrijven. Onder andere een webshop in keramische BBQ’s en een lokaal internet marketing bedrijf.

Op de hoogte blijven?

Voordelen partners

 • Zelf ​opdrachten ​kiezen
 • ​Eigen ​creatieve inbreng
 • Frequent ​opdrachten ontvangen​
 • Persoonlijk contact
 • Jij levert snel
 • Wij belonen snel

Voordelen opdrachtgevers

 • Bespaar tijd
 • ​Vaste prijzen
 • Korte levertijden
 • +1000 partners
 • ​100% gescreend
 • Zeer effectief
Menu